Odotuskuvauspäivä

Raskauskuvauspäivä studiolla

Näetkö kaikkialla kävellessäsi naisia, joilla on iso vatsa? Omasikin kasvaa. Tunnet varovaista onnea – teille on tulossa vauva! Vartalosi tuntuu ja näyttää erilaiselta kuin ennen. Välillä sattuu, välillä ällöttää, välillä olo on ihana.

Mietit, että tästä ainutlaatuisesta elämänvaiheesta olisi kiva saada pari kuvaa muistoksi. Olisi kiva muistella sitten joskus, miltä sitä oikein näytti mahan kasvaessa, ja millaista oli makoilla yhdessä iltaisin ja tunnustella vauvan liikkeitä.

Olet ehkä miettinyt vauvakuvausta ammattikuvaajalla, mutta et ole varma, pitäisikö myös odotuskuvauksessa käydä..? Voithan aina ottaa kuvia itsestäsi vaikkapa peilin edessä tai pyytää ystävää kuvaamaan sinua ja vatsaasi? Itse otetut kuvat eivät tunnu kuitenkaan tekevän oikeutta sille fiilikselle, joka sinussa on!

Raskauskuvaus odottava äiti

Jos tunnistat itsesi yllä olevasta, tämä on sinulle: Järjestän studiollani 7.3.2020 Odotuskuvauspäivän, ettet jäisi ilman kauniita kuvia ainutlaatuisesta odotusajastasi. Kamerani eteen saat tulla sellaisena kuin olet, minä näen sinut kauniina.


Mitä? Odotusminikuvaus (Kuvausaika 20 min)
Kenelle? Raskaana oleville n. rv 28-36 ja heidän perheilleen
Milloin?
Lauantaina 7.3.2020 klo 10.30-15
Missä?
Metsälän studiollani (Läkkisepäntie 20 B)
Mitä tapahtuu?
Kuvailemme 20 minuuttia luonnonvaloikkunan ääressä äitiä yksin ja yhdessä perheen kanssa.
Mitä sisältyy?
3 viimeisteltyä digikuvatiedostoa, joista saatte vapaasti teettää paperikuvia ja muita kuvatuotteita. Kuvat pääsette valitsemaan 15+ kuvan vedosgalleriasta, josta on mahdollista tilata myös lisäkuvia.
Kuvauksen hinta
169€

Varaa kuvausaika!

Raskauskuvaus odottava äiti ja puoliso
Raskauskuvaus mustavalkoinen