Perhekuvaus miljöössä, sisarukset kiipeilemässä, Siru Danielsson Photography

Kesällä on enemmän aikaa olla yhdessä!

Mikä olisi ihanampi aika tallentaa tärkeimpiä perhemuistoja kuin kesä? Kuvaus on mainio tapa viettää aikaa valoisana arki-iltana tai lomapäivänä. Kuvauksessa vietämme yhteisen tunnin teidän lempimiljöössänne, ja parin viikon kuluttua sähköpostiinne kilahtaa upea kuvagalleria täynnä muistoja, jotka säilyvät läpi elämän.

Tiedän. Pienten (tai vähän isompienkin) lasten kanssa ajatus perhekuvaukseen lähtemisestä ei välttämättä kuulostaa niin huolettomalta! Siksi pidän huolta, että saatte ohjeet kuvaukseen valmistautumisesta ja vastailen kaikkiin kysymyksiinne ennen kuvausta. Kun kaikilla on rento mieli, virkeä olo ja vatsat täynnä, niin kuvauskin sujuu mukavammin.

Olen kirjoittanut sinua varten myös pienen oppaan, joka antaa käytännön vinkkejä stressittömään perhekuvaukseen. Lataa täältä 5 vinkkiä stressittömään perhekuvaukseen –opas, jonka luettuasi ajattelet perhevalokuvauksesta uudella tavalla.

Varaa nyt koko perheen yhteinen kuvaushetki!

Kesällä tavataan! :)

Siru

Perhekuvaus merenrannassa, äiti ja tytär, Siru Danielsson Photography Helsinki

Kesän Aikaa yhdessämiljöökuvaukset

Mitä? Kuvauksessa keskitytään teidän perheeseen sellaisena kuin se on. Mukaan mahtuu kuvia yhdessä ja yksittäin, aktiivisia fiiliskuvia ja perinteisempiä muotokuvia. Kuvaus on rento hetki, josta jää ihanien kuvien lisäksi myös mukavia muistoja. Opastan teitä läpi kuvauksen, jotta se olisi kaikille sujuva ja hauska kokemus. Kuvaus sopii kaikenlaisille ja kaikenkokoisille pareille ja perheille!

Missä? Kuvauspaikka voi olla joko luonnossa tai kaupungissa pääkaupunkiseudulla. On mukavaa, jos kuvauspaikka on teille jollakin tavalla tuttu tai läheinen. Autan kuvauspaikan valinnassa, ja annan mielelläni vinkkejä hyviksi havaituista kauniista paikoista! Kuvaus voidaan järjestää myös kotonanne/pihapiirissänne.

Milloin? Kesä-heinäkuulle 2022 on tarjolla vielä muutamia kuvausaikoja viikoille 25-26! Elokuulle on saatavilla aikoja viikoille 31-34.

Miljöökuvaukset järjestetään iltaisin ja aamuisin, jolloin valo on pehmeämpää kuin keskipäivällä. Huonon sään sattuessa kuvausaikaa voidaan siirtää joustavasti.

Iltakuvaukset: torstaisin klo 17-21
Lauantaikuvaukset: klo 8.30-10.30
Kysy myös arkiaamuaikoja.

Varaa kuvaus

Kuvatuotteet herättävät muistot eloon

Valokuvia ei ole tarkoitettu unohtumaan kovalevylle! Siksi suunnittelen kauniin albumiehdotuksen asiakkailleni osana kuvauspalvelua. Räätälöity paksulehtinen albumi sisältää kattavan osan gallerianne kuvista, ja säilyttää muistot käsinkosketeltavassa muodossa. 

Aikaa yhdessä -kuvauspaketti sisältää 50 euron alennuksen käytettäväksi mihin tahansa kuvatuotteisiin. Olisiko albumi teidän juttu, vai valitsetteko mieluummin vaikkapa kauniita Fine Art -valokuvia?

Räätälöidyt valokuva-albumit ja Fine Art -valokuvat perhekuvista, Siru Danielsson Photography Helsinki

Aikaa yhdessä -kuvauspaketti

 Aikaa yhdessä -kuvauspaketti sisältää laajan tarinallisen digikuvakokonaisuuden. Toimitan teille sekä värilliset että mustavalkoiset digikuvat suoraan, ilman erillistä kuvanvalintaprosessia!

Hinta 600€

Kuvausaika n. 1 h
50+ digikuvaa sisältävä kuvatarina
Toimitusaika 2 vk
Albumin suunnittelupalvelu
BONUS: 50€ käytettäväksi kuvatuotteisiin

Arkiaamuille on saatavilla myös tiiviimpi Hetkiä-kuvauspaketti (350€). Tutustu hinnastoon täällä.

Perhekuvaus – lifestyle-perhekuvaus – miljöökuvaus – lapsikuvaus – odotuskuvaus – Helsinki, Espoo, Vantaa