Perhekuvaushinnasto

Perhekuvausta luonnossa

Perhesuhteet kulkevat mukana läpi elämän. Siksi niihin kannattaa panostaa, ja yhteisiä muistoja vaalia kuin kalleinta aarretta.


Kuvausten hinnat

Kaikki kuvaukseni hinnoitellaan samoin, oli kyseessä sitten vastasyntyneen kuvaus, raskauskuvaus, lapsikuvaus tai perhekuvaus miljöössä tai studiolla.


Kaikki ihanat kuvanne

Saatte eniten irti kuvauksesta kanssani valitsemalla kaikki kuvanne jo etukäteen. Kuvaan aina ajatellen kokonaista kuvatarinaa, jossa jokainen kuva ja yksityiskohta on merkityksellinen. Aikaa yhdessä -kuvauspaketti sisältää vähintään 40 digikuvasta koostuvan kuvatarinan. Aikaa yhdessä on hauska ja merkityksellinen kuvauskokemus ilman erillistä kuvanvalintaprosessia!

Jos kuitenkin haluatte valita vain muutaman kuvan, tarjoan myös Hetkiä-kuvauspakettia. Hetkiä on samanlainen kuvauskokemus kuin Aikaa yhdessä, ainoastaan kuvausaika on hieman lyhyempi. Hetkiä-kuvauksen jälkeen näette kuvanne vedosgalleriassa, josta pääsette valitsemaan itsellenne haluamanne määrän kuvia.

Katso täältä kokonainen esimerkkigalleria Aikaa yhdessä -kuvauksesta!


Perhe halaamassa


AIKAA YHDESSÄ sis. 40+ digikuvaa 570€

 • Kattava kuvaushetki miljöössä tai lifestyle-studiolla, n. 1h
 • (Newborn-kuvausten kuvausaika 1,5-2h)
 • Saatte 40+ taiteellisesti editoitua digikuvaa sisältävän kuvatarinan
 • 3 pohjustettua mattavalokuvaprinttiä 12×18 cm
 • Kuvien toimitus 2 vk sisällä kuvauksesta

HETKIÄ sis. 5 digikuvaa 300€

 • Rento kuvaushetki miljöössä tai lifestyle-studiolla, n. 45 min
 • (Newborn-kuvausten kuvausaika 1-1,5h)
 • 30 kuvan vedosgallerian kuvien esikatselua ja valintaa varten
 • Saatte 5 taiteellisesti editoitua digikuvaa
 • Vedosgallerian toimitus 2 vk sisällä kuvauksesta, valmiit digikuvat 2 vk sisällä kuvatilauksestanne
 • Mahdollisuus lisäkuvien ostoon (30€/kpl, 120€/5 kpl, 200€/15 kpl tai 300€ kaikki kuvat)

Vastasyntyneen lifestyle-kuavsu kotona


Hinnat sis. alv. 24%. Kuvapaketin hinnasta laskutetaan 150€ varausmaksuna varauksen yhteydessä, loput laskutetaan kuvauksen jälkeen. Mahdolliset lisäkuvat ja kuvatuotteet laskutetaan tilauksen jälkeen.

Tilaamistanne digikuvista saatte 4 versiota/kuva: värillisen ja mustavalkoisen täysikokoisen version sekä nettikäyttöä varten pienennetyn version. Digikuvista voitte vapaasti teettää paperikuvia ja tauluja. Kuvat on helppo ladata ja jakaa internet-gallerian kautta.


Vastasyntynyt vauva vanhempien sylissä


Taideprintit kuvistanne

Onko kodissanne tila, joka kaipaa taidetta? Kollaasi omista kuvistanne näyttää upealta seinällä, ja tuo hymyn huulille päivittäin. Autan mielelläni kuvien valinnassa ja sommittelussa. Taideprintteihin käytetään korkealaatuista, mattapintaista taidevalokuvapaperia, jolle värit ja kontrastit tulostuvat kauniisti kuvien tunnelman säilyttäen.

Taideprintit

12×18 cm pohjustettuna 30€ (tai 10 kpl 200€)
20×30 cm 60€
30×45 cm 90€

Kortit tekstillä (10x15cm)

10 kpl 70€
20 kpl 120€
30 kpl 160€


Papaperikuvat matta


ALENNUKSET

Kun varaat 2 kuvausta samalla kertaa, saat toisesta kuvauksesta 150€ alennuksen. Kuvaukset voivat olla joko Aikaa yhdessä tai Hetkiä -kuvauksia.

Sopii hyvin esim. raskaus + vastasyntyneen kuvaus -paketille tai vastasyntyneen kuvaus + 1-vuotiskuvaus -paketille. Molempien kuvausten varaumaksu maksetaan varattaessa, ja 150€ vähennetään toisen kuvauksen kuvausmaksusta.

Palaavat asiakkaani saavat aina -10% alennuksen kuvauksista!


VARAA KUVAUS TÄÄLTÄ

Perhekuvausaikoja on tarjolla vain 2-3/viikko, joten suosittelen varaamaan kuvausajan hyvissä ajoin, mielellään 1-3 kuukautta ennen toivottua kuvauspäivää. Kannattaa toki aina kysellä vapaita aikoja myös lähiviikoille.

VASave

Save

Save