Valokuvaaja

Valokuvaaja Siru Danielsson
Kuvat: Mari Rantanen

Olen helsinkiläinen lapsi-, perhe- ja häävalokuvaaja.

Motivaationi työhön lähtee halusta tehdä kuvia, jotka ovat paitsi kauniita, myös merkityksellisiä asiakkailleni. Rakastan lapsia ja heidän tapaansa ihmetellä maailmaa avoimin silmin. On mahtavaa tehdä työtä, jonka tulokset tuottavat iloa vielä vuosienkin päästä.

Valokuvaamisesta innostuin tosissani reilu kymmenisen vuotta sitten. Käytännönläheisyys, visuaalisuus ja sosiaalisuus ammatissa kiehtoivat. Valmistuin valokuvataiteen kandidaatiksi vuonna 2011, ja olen sen jälkeen kuvannut laajasti sekä erilaisia muotokuvia että juhlatilaisuuksia ja tapahtumia. Omien häiden järjestäminen vuonna 2012 ja nyt jo 6-vuotiaan esikoiseni syntymä saivat minut innostumaan erityisesti häiden ja lasten kuvaamisesta. Lapsi-, perhe- ja hääkuvauksiin painottuvan valokuvausyrityksen perustin elokuussa 2016. Sen jälkeen perheemme on kasvanut yhdellä, kun kuopuksemme syntyi alkuvuodesta 2018.

Luonnossa liikkuminen ja rauhoittuminen on minulle tärkeää. Pyrin poikkeamaan lähimetsään tai kauemmas retkeilemään mahdollisimman usein. Luontokuvaajaksi minua ei voi kutsua, mutta ihmisten kuvaaminen luonnossa yhdistää kaksi asiaa joita rakastan! Hyvän ruuan kokkailu, tanssi ja arjen puuhailut kahden lapseni kanssa pitävät jalat maassa kiireenkin keskellä.

Luonteeltani olen helposti lähestyttävä, avoin ja mukautuvainen. Mukana on sopiva annos päättäväisyyttä ja räväkkyyttäkin tarvittaessa. Haluan tehdä asiakkaideni olon rennoksi, mukavaksi ja ylelliseksi, niin että kuvattavien persoonallisuus ja tunteet pääsevät näkyviin.

Soitellaan tai tavataan ja tutustutaan lisää!

Siru


I am a Helsinki based photographer. I am available for newborn, child and portrait photography, as well as weddings and other events. I speak fluent English and Finnish. For more information in English please contact me. I am looking forward to hearing from you!

Siru