Hei, olen Siru.

Valokuvaaja Siru Danielsson

Miksi haluan kuvata teidänkin perhettänne?

Kun vauva potkii vatsassa.

Kun taapero hyppää kaulaan ja kuiskaa: ”Olet maailman paras äiti!”

Kun koululainen tulee viereen ja antaa silittää hiuksiaan.

Nämä ovat niitä juttuja, jotka toivoo muistavansa koko loppuelämänsä. Uskon, että juuri tällaisilla asioilla on elämässämme suurin merkitys.

Ehkäpä minulla ja sinulla on jotakin yhteistä? Pidämme nauravista silmistä ja tuulen heittämistä hiuskiehkuroista kasvoilla. Tunnemme rinnassamme lämpöä, kun ajattelemme meille kaikkein tärkeimpiä ihmisiä.

Valokuvaajana haluan antaa sinulle mahdollisuuden viettää hetken aikaa yhdessä rakkaittesi kanssa ja saada kaupan päälle kauniita muistoja, jotka tuovat hymyn huulillesi vielä vuosienkin päästä.

Tunnen onnistuneeni työssäni, kun asiakkaani ovat kuviinsa enemmän kuin tyytyväisiä. Taiteilija minussa tuntee onnistuneensa, kun kuviin tallentuu onnen hetkien lisäksi jotakin inhimillistä elämän hauraudesta ja ryppyisyydestä. Epätäydellisyys tekee elämästä kiinnostavampaa, vai mitä?

Valokuvaamisesta innostuin viitisentoista vuotta sitten. Käytännönläheisyys, visuaalisuus ja sosiaalisuus ammatissa kiehtoivat. Opiskelin filmivalokuvausta opistossa Karjaalla, ja valmistuin valokuvataiteen kandidaatiksi Englannissa vuonna 2011 (BA Hons, UCA Rochester).

Opintojeni jälkeen olen kuvannut paljon erilaisia, ainutlaatuisia ihmisiä. Omat häämme vuonna 2012 ja esikoisemme syntymä saivat minut kuitenkin innostumaan erityisesti perheiden, lasten, vauvojen ja häiden kuvaamisesta.

Siru Danielsson Photographyn perustin vuonna 2016, jotta näkisimme rakkaamme ympärillämme. Ihmisten kohtaaminen, lapsuuden arvostaminen ja luotettavuus ovat kaiken toimintani ytimessä.

Kuulisin mielelläni perheestäsi ja teidän kuvaustoiveistanne. Jos haluatte ihania kuvia jaettavaksi ja muistoksi elämästänne nyt – ota yhteyttä ja varaa kuvausaika!

Blogissa ja somessa jaan vertaistukea vanhemmuuteen & vinkkejä perhekuvauksiin. Ollaan yhteyksissä somessa:

Millainen valokuvaaja olen?

Minulle on tärkeää, että asiakkaani tuntevat olonsa kotoisaksi ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien. Suunnittelen kuvaukset teidän toiveenne huomioon ottaen. Olen käytettävissänne koko kuvausprosessin ajan, ja voitte lähestyä minua kaikissa mieleen tulevissa asioissa.

Itse kuvaus on rento ja leppoisa tilanne. Pyrin huomioimaan erityisesti lapset heti kuvauksen aluksi, ja voittamaan myös heidän luottamuksensa. Haluan pitää kuvaustilanteet mahdollisimman välittöminä ja epävirallisina, jolloin jokaisesta kuvattavasta saadaan esiin parhaat puolet.

Ohjeistan teitä koko ajan kuvatessani. Yleensä pyydän teitä vielä vähän lähemmäs toisianne! Parhaita kuvakulmia metsästäessä saatan välillä kiipeillä sängyllä, välillä ryömiä maassa.

Kameralleni tallentuu paljon hetkiä, eleitä ja ilmeitä, tiukkoja ja maisemallisempia rajauksia. Valitsen teille kuvista puhuttelevimmat. Rakastan pieniä yksityiskohtia, vauvan varpaita, rutistuksia ja onnellisia katseita, ja uskon, että pienetkin yksityiskohdat ansaitsevat omat ruutunsa.

Tutustu kuvaustyyliini portfoliossani.

Portfolioon
Valokuvaaja Siru Danielsson
Siru Danielsson Photohtaphy meidän perhe

Vähän lisää perheestäni

Olen kahden lapsen äiti ja ikuinen optimisti. Rakastan luontoa, hyvää ruokaa, tanssia ja kaunista valoa, joita kaikkia kotikaupunkimme Helsinki tarjoilee sopivasti.

Ajattelin, että koska haluan tietää teidän perheestänne, olisi kiva näyttää muutama kuva myös meidän perheen puuhailuista. Kaivoin siis tähän kuvia puhelimeni kätköistä! Tykkäämme olla kotona, ulkoilla metsässä ja meren äärellä, syödä hyvin (lapsetkin), sisustaa (lähinnä vanhemmat) ja pitää ihan parhaita keittiöbileitä.