Perheen valokuvaus kesällä Lammassaari - Siru Danielsson Phography

Kesällä on enemmän aikaa olla yhdessä!

Mikä olisi ihanampi aika tallentaa tärkeimpiä perhemuistoja kuin kesä? Kuvaus on mainio tapa viettää aikaa valoisana arki-iltana tai lomapäivänä. Kuvauksessa vietämme yhteisen tunnin teidän lempimiljöössänne, ja jonkin ajan kuluttua sähköpostiinne kilahtaa upea kuvagalleria täynnä muistoja, jotka säilyvät läpi elämän.

Tiedän – pienten (tai vähän isompienkin) lasten kanssa ajatus perhekuvaukseen lähtemisestä ei välttämättä kuulostaa niin huolettomalta! Siksi pidän huolta, että saatte ohjeet kuvaukseen valmistautumisesta ja vastailen kaikkiin kysymyksiinne ennen kuvausta. Kun kaikilla on rento mieli, virkeä olo ja vatsat täynnä, niin kuvauskin sujuu mukavammin.

Olen kirjoittanut sinua varten myös pienen oppaan, joka antaa käytännön vinkkejä stressittömään perhekuvaukseen. Lataa täältä 5 vinkkiä stressittömään perhekuvaukseen –opas, jonka luettuasi ajattelet perhevalokuvauksesta uudella tavalla.

Varaa nyt koko perheen yhteinen kuvaushetki!

Kesällä tavataan! :)

Siru

Perhekuvaus merenrannassa, äiti ja tytär, Siru Danielsson Photography Helsinki

Kesän miljöökuvaukset

Mitä? Kuvauksessa keskitytään teidän perheeseen sellaisena kuin se on. Mukaan mahtuu kuvia yhdessä ja yksittäin, aktiivisia fiiliskuvia ja perinteisempiä muotokuvia. Kuvaus on rento hetki, josta jää ihanien kuvien lisäksi myös mukavia muistoja. Opastan teitä läpi kuvauksen, jotta se olisi kaikille sujuva ja hauska kokemus. Kuvaus sopii kaikenlaisille ja kaikenkokoisille pareille ja perheille!

Missä? Kuvauspaikka voi olla joko luonnossa tai kaupungissa pääkaupunkiseudulla. On mukavaa, jos kuvauspaikka on teille jollakin tavalla tuttu tai läheinen. Autan kuvauspaikan valinnassa, ja annan mielelläni vinkkejä hyviksi havaituista kauniista paikoista! Kuvaus voidaan järjestää myös kotonanne/pihapiirissänne.

Milloin? Touko-elokuulle 2024 on tarjolla kuvausaikoja arkisin sekä lauantaiaamuisin. Kysy vapaita aikoja!

Kuvaukset järjestetään iltaisin ja aamuisin, jolloin valo on pehmeämpää kuin keskipäivällä. Huonon sään sattuessa kuvausaikaa voidaan siirtää joustavasti. Iltakuvaus onnistuu yleensä hyvin myös pienimpien lasten kanssa hyvän valmistatumisen avulla.

Arkiltakuvaukset alkaen klo 18/19/20
Arkiaamu- ja lauantaikuvaukset alkaen klo 8/8:30

Varaa kuvaus

Kuvatuotteet herättävät muistot eloon

Valokuvia ei ole tarkoitettu unohtumaan kovalevylle! Kuvagalleriastanne on tilattavissa upeita albumeita ja muita kuvatuotteita, joiden lehdillä kuvat heräävät eloon ja säilyvät tuleville vuosille.

Olisiko albumi teidän juttu vai valitsetteko mieluummin vaikkapa kauniita Fine Art -valokuvia?

Räätälöidyt valokuva-albumit ja Fine Art -valokuvat perhekuvista, Siru Danielsson Photography Helsinki

Aikaa yhdessä -kuvauspaketti

 Aikaa yhdessä -kuvauspaketti sisältää rennon kuvaushetken kanssani sekä upean, tarinallisen digikuvakokonaisuuden. Valikoin kokonaisuuteen kuvia eri tilanteista ja kokoonpanoista unohtamatta ihania yksityiskohtia ja maisemallisempia kuvia. Saatte kuvat itsellenne ladattaviksi ja jaettaviksi kauniissa internetgalleriassa. Gallerianne sisältää vähintään 50 kuvaa, joista jokaisesta saatte sekä värillisen että mustavalkoisen version – yhteensä siis vähintään 100 taiteellisesti editoitua kuvatiedostoa!

Kuvauspaketin sisältö:

Kuvauksen suunnittelu sähköpostitse/puhelimitse
Rento kuvaushetki yhdessä valitussa miljöössä, n. 1 h
50+ digikuvaa (väri- ja mustavalkoversiot)
Upea kuvagalleria kuvistanne 3 vk sisällä kuvauksesta
Kaunis slidehow kuvistanne
Mahdollisuus ostaa valikoituja kuvatuotteita suoraan galleriastanne

Hinta 690€

Muut kuvauspaketit

Jos haluatte valita kuvat ja päättää kuvien määrän jälkikäteen, Hetkiä-kuvauspaketti (390€) on teille. Kuvauksen jälkeen näette kuvanne esikatselugalleriassa, josta voitte tilata haluamanne kuvat. Hetkiä on hieman tiiviimpi kuvauskokemus kuin Aikaa yhdessä.

Nyt saatavilla myös laajempi kuvauspaketti Aikaa yhdessä + (990€), joka sisältää pidemmän kuvausajan ja upean, valmiiksi suunnitellun valokuva-albumin kuvistanne.

Kuvapakettien hinnasta laskutetaan 200€ varausmaksuna varauksen yhteydessä, loput laskutetaan kuvauksen jälkeen. Hinnat sisältävät lisäksi arvonlisäveron sekä matkakulut pääkaupunkiseudulla.

Tutustu hinnastoon täällä.

Kokemuksia perhekuvauksista

Kiitos paljon aivan ihanista kuvista! Oli tosi vaikea valita kun kaikki oli aivan superkuvia. Meille jäi kuvaussessiostakin hyvä fiilis, sekä susta kuvaajana tosi ammattitaitonen!

Noora

Siru on todella ammattitaitoinen lasten kuvaamisessa. Taaperon huono päivä ei vaikuta kuvien laatuun vaan aina onnistuneita kuvia lapsesta.

Elina

Sujuva, ammattimainen ja lämmin kohtaaminen Sirun kanssa. Saimme kuvia, jotka ikuistavat ihanasti tämänhetkisen elämänvaiheemme!

Anna

Sirun kanssa oli helppo toteuttaa 1-vuotiskuvaukset saaressa ympäriinsä juoksevan hulivilin kanssa. Hänen rautainen ammattitaitonsa ja ystävällinen palvelunsa tekivät kuvaushetkestä mukavan ja kuvista loistavia vikkelästi liikkuvasta kuvattavasta huolimatta.

Satu

Kuvaushetki oli mukava kokemus ja saimme aivan ihania perhekuvia. Yhteistyö oli mielettömän sujuvaa ja kuvauksen suunnittelu ylitti odotuksemme. Kiitos!

Jonna

Varasimme valokuvauksen lyhyellä varoitusajalla ja yhteydenpito Sirun kanssa oli todella sujuvaa koko ajan. Valokuvaustilanteessa Sirulla oli selkeä näkemys ja ehdotuksia, miten kuvataan ja hän otti myös erittäin hyvin huomioon omat toiveet. Saimme ihanat valokuvat! :)

Anonyymi

Perhekuvaus – lifestyle-perhekuvaus – miljöökuvaus – lapsikuvaus – odotuskuvaus – Helsinki, Espoo, Vantaa