Vauva ja vanhemmat, yksityiskohta, Helsinki - Siru Danielsson Photography

Aikaa yhdessä -newborn-kuvauksen varaajalle odotuskuvaus kaupan päälle!

Kun odottaa vauvaa, keho käy läpi monta muutosta, mielestä puhumattakaan. Odotusaika on ainutlaatuista, ja sen vuoksi haluan tarjota vauvakuvausperheilleni ihania muistoja myös raskausajalta tämän mahtavan tarjouksen muodossa!

Kun siis varaat tarinallisen Aikaa yhdessä -kuvauspaketin joko vastasyntyneen kuvaukseen tai vauvakuvaukseen 21.2.2021 mennessä, saat lahjaksi 30 minuutin odotusajankuvauksen!

ODOTUSKUVAUS SISÄLTÄÄ:

30 minuuttia kuvausta kotonanne/miljöössä
3 digitaalista kuvatiedostoa omaan käyttöönne
Mahdollisuus hankkia lisäkuvia ja kuvatuotteita

Newborn-kuvausaika tulee olla 30.9.2021 mennessä. Tarjous on voimassa ainoastaan Aikaa yhdesssä -kuvauspaketin varauksen yhteydessä 1.2. – 21.2.2021 välisenä aikana varattuihin kuvauksiin.

Aikaa yhdessä -kuvauspaketin hinta on 590€, josta veloitetaan varauksen yhteydessä 300€ molempien kuvausten varausmaksuna. Loput kuvausmaksusta veloitetaan newborn-kuvauksen jälkeen. Lisätiedot Aikaa yhdessä -kuvauksesta löytyy hinnastosta.

Kuvaan vauvoja ja perheitä lifestyle-tyylillä kotonanne tai muussa valitsemassamme miljöössä pääkaupunkiseudulla.

Lue blogistani, mitä voit odottaa newborn-kuvaukselta kotona.

Vastasyntynyt vauva kotikuvaus, Siru Danielsson Photography
Raskauskuvaus ilta-auringossa, kaksi äitiä, Siru Danielsson Photography
Newborn-kuvaus kotona - Mitä sen aikana tapahtuu?, Siru Danielsson Photography
Koiraperheen vauvakuvaus, Helsinki, Siru Danielsson Photography
Odotusajankuvaus kotona, Helsinki - Siru Danielsson Photography

Kuvauksista sanottua:

”Siru oli loistava valinta vastasyntyneen kuvaajaksi. Alkutaival vauvan kanssa voi olla paitsi ihanaa, myös hämmentävää etenkin, jos kyseessä on esikoinen ja vauvan vointi aiheuttaa huolta. Siru osasi huomioida tilanteemme ja ottaa meistä meidän näköisiämme kuvia. Saimme ihanan muiston vauvamme alkuviikoista, mikä tuntui erityisen tärkeältä alun haasteiden jälkeen.”
-Minna

”Sain babyshower-lahjaksi ihanilta ystäviltä lahjakortin vauvavalokuvaukseen. Kuvaus oli aivan älyttömän hyvä kokemus ja voin suositella häntä ihan kaikille, jotka kaipaavat vauva-, perhe- tai hääkuvaajaa. Siru oli käsittämättömän ammattitaitoinen kuvaaja, joka aivan ihanien kuvien lisäksi sain meille rennon, kotoisan ja vapautuneen olon jopa niihin kuviin, jossa meitä kuvattiin perheenä. Vaikeaa oli vain kuvien valinta. Tilattiin loppujen lopuksi kokonainen albumi ja tusina irtokuvia.”
-Magda

”Kuvat ovat niiiiiiin ihania, että ei me osattu viikon pähkäilylläkään päättää mitkä kuvat halutaan – joten otetaan ne kaikki.”
-Marjo

”Kiitos paljon aivan ihanista kuvista! Oli tosi vaikea valita kun kaikki oli aivan superkuvia. Meille jäi kuvaussessiostakin hyvä fiilis, sekä susta kuvaajana tosi ammattitaitonen!”
-Noora

Vastasyntyneen kuvaus – vauvakuvaus – newborn-kuvaus – odotusajankuvaus – raskauskuvaus – Helsinki