Jouluinen lapsikuvaus, Siru Danielsson Photography

Ajatuksia jouluna 2020

Kaksi yötä jouluun!

Joulu merkitsee minulle breikkiä työstä, lepoa, mukavaa puuhailua ja yhteistä aikaa perheen kanssa. Tämän vuoden päätteeksi joulu on kyllä erityisen tervetullut.

Vaikka tänä vuonna kaikki sosiaaliset kontaktit ovat jääneet muuten aika vähiin, laskin, että olen tavannut vuoden aikana 90 perhettä kuvauksen merkeissä. Nuo tapaamiset ovat olleet minulle selkeitä kohokohtia tässä vuodessa.

Vastasyntynyt vauva ja jouluvalot, Helsinki - Siru Danielsson Photography

Olenkin todella kiitollinen kaikille teille, jotka olette luottaneet minuun teidän kuvaajananne. Kiitos erityisesti asiakkaille, jotka ovat palanneet yhä uudestaan ja uudestaan.  

Jokainen kuvaus on valokuvaajalle mahdollisuus viedä omaa osaamistaan eteenpäin. Minusta tuntuukin, että tänä vuonna olen päässyt tekemään täysillä sitä, mikä on tuntunut oikealta. Olen ollut rohkeampi ja uskollisempi itselleni. 

Vauvakuvaus 4kk kotona, Helsinki - Siru Danielsson Photography

Jätin alkusyksystä pois studiokuvaukset tarkoituksenani keskittyä kuvaamaan perheitä heidän kotonaan tai muussa heille tärkeässä ympäristössä. Uskon, että tämän muutoksen seurauksena olen pystynyt luomaan asiakkailleni entistä merkityksellisempiä muistoja.   

Vauva ja vanhemmat, yksityiskohta, Helsinki - Siru Danielsson Photography

Nyt loppuvuodesta minulla on ollut sopivasti aikaa kuunnella omaa sydäntäni ja unelmiani. Lasten, perheiden ja kuvan kanssa työskentely on minulle todella rakasta. Toivonkin, että pääsen syventämään osaamistani lasten kanssa toimimisessa, ja inspiroitumaan myös kuvaajana uusista asioista lähitulevaisuudessa!

Perhekuvaus suomaisema, Siru Danielsson Photography

Haluan toivottaa sinulle mitä mainiointa joulua, aikaa olla yhdessä rakkaiden kanssa ja aikaa olla yksin silloin, kun siltä tuntuu. 

Toivon sinulle myös uutta vuotta, joka mahdollistaa haaveilun, vanhasta irti päästämisen ja uusien, hyvien asioiden mahtumisen elämääsi.

Pidetään yhtä!

Siru

Vauvakuvaus perheen kanssa, Helsinki - Siru Danielsson Photography

Jaa mielipiteesi