Perhekuvausblogi - Siru Danielsson Photography

Tervetuloa lukemaan juttuja perhekuvauksesta!

Olet kanssani uuden kynnyksellä. Tänään julkaisen uudet nettisivuni. Olen päivittänyt yritykseni ilmeen, portfolioni sekä palvelupakettini. Tämä uusi nettisivu huokuu sitä, miksi teen mitä teen.

Jos olen sinulle uusi tuttavuus, olen vauva- ja perhevalokuvaaja Siru Danielsson. Kuvaan perheitä, vauvoja, lapsia ja hääpareja, koska haluan muistuttaa siitä, että rakkaat ihmiset ympärillämme ovat arvokkainta, mitä meillä on.

Haluan muistuttaa siitä, että vaikka elämä tuntuisi hauraalta ja epävarmalta, on se samalla kaunista ja muistamisen arvoista. Jokainen kausi elämästämme on muistamisen arvoinen. 

Tämäkin – aika, jona kaikki on epävarmaa ja normaalista poikkeavaa.

Olen kuvannut perheitä valokuvauksen opiskeluajoistani lähtien – jo melkein kymmenen vuoden ajan, huh! Tässä välissä olen saanut kaksi lasta, joiden myötä intohimoni valokuvaamiseen on vahvistunut.

Olen etsinyt omaa polkuani ja sanomaani. Olen inspiroitunut lahjakkaista ja määrätietoisista valokuvaajista ja yrittäjistä, joista jokaiselle olen kiitollinen. Olen ottanut mallia, opiskellut, kopioinut erilaisia kuvaus- ja markkinointitekniikoita ja yrittänyt puskea läpi harmaan kiven. En ole halunnut luovuttaa, koska olen halunnut onnistua elättämään itseni ja perheeni valokuvaajana. 

Olen kiitollinen jokaisesta asiakkaastani, sillä jokainen on antanut mahdollisuuden viedä omaa tekemistäni eteenpäin.

Vaikka olen kaukana valmiista, minusta tuntuu, että vihdoin minulla on paljon annettavaa.

Minulla on paljon annettavaa sinulle, joka haluat muistaa elämäsi tärkeimmät hetket ja sinulle, joka ehkä haluat oppia perhekuvauksesta. Tämän uuden blogin on tarkoitus palvella kaikkia, joka etsivät tietoa ja inspiraatiota liittyen perhekuvaukseen. Blogissa pohdin vastauksia kysymyksiin kuten: 

Miksi perhekuvilla on väliä?
Mitä ihmettä on lifestyle-perhekuvaus?
Mitä jos lapset ovat huonolla tuulella kuvauksessa?
Miten kotona kuvaaminen eroaa studiokuvauksesta?

Pidän kirjoittamisesta hurjasti, mutta en voi väittää, että se olisi minulle kovin helppoa. Kirjoittaminen auttaa minua kuitenkin jäsentämään ajatuksiani, joten odotan saavani blogin kirjoittamisesta itsekin paljon.

Ihanaa, että olet mukanani tällä matkalla. Kerrothan, jos sinulla on kysymyksiä tai ajatuksia, joita voisin pohtia blogissa – tai muuten vaan! 

Kirjoitin parhaat vinkkini onnistuneisiin kuvauksiin pieneen oppaaseen, jotta sinun ei tarvitsisi stressata lasten kanssa kuvauksessa käymistä, vaan se tulisi tehtyä! Toivottavasti oppaasta on hyötyä, ja löydät siitä inspiraatiota ja käytännön apua oikean kuvaajan valinnasta kuvaukseen valmistautumiseen. 

Lataa vinkit itsellesi täältä:

Vinkit rentoon perhekuvaukseen

Kiitos että olet siellä! Palataan pian!

Jaa mielipiteesi